5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hiç küşüm namevcut ki yangın felaketi, sene süresince sevimli kaybına sebep olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de mal kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve mal kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına allıkınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Kanatlar içre elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin destek plakaları mevcuttur.

Emektar dokumalarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (meslek, aldatmaışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında kesinlikle Yangın çıkış kapısı istanbul kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran yahut yaylı menteşe ile lazım metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir diğer öge ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şieğlenceli contalardır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

önemli önem taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve onat fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page